En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Panik amerikan bar yardımıyla bağırsakerden dışarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni süresince uzanan bu kilidi aşağı doğru iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış yapılabilir.

Yangına Dayanıklılık: Kapılar yangına dayanıklı malzemelerden üretilmelidir. Böylecene yangın kabil durumlarda dahi baplar insanların çıkışı derunin elverişli konumda evet.

Bu sistem ekseriya ivedili bir durumda çabucak açılabilen anlayışsız çekilebilir yahut rulo merdivenden oluşur. Merdiven umumiyetle bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolaylıkla uzatılıp gelişememiş çekilebilmesini sağlar.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır kompetan ekibimiz eliyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Çıkış Bapsı modellerinin muvaffakiyetsı ile öbür Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından yüksek kalite, peklik, %100 projeye düzen ve münasip eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Duman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını karışmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Düzenek Odası Yangın Bapları : Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın baplarıdır, yangın dayanımının yanı dizi otomasyon sistemlerine makul aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın kapısı camlı mümkün.

FEZA Model Odası Yangın Kapısı: Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının tarafı teselsül otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Yöntem odası yangın bapları camlı kabil.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir semtının zahir olması ve dumandan sarsılma ihtimalini giderilmiş etmesi sayesinde binalarda tanıdık yangınlarda kişi kayıplarının olma ihtimali kritik oranda düşmektedir.

Yangın Bapları ısı ve tütün sızdırmadığı için insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan evgin gidişat kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında üzere mecmu cıvıl cıvıl olan binalarda kullanılması zorunlu kılınmaktadır.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz gereç ile yapım edilmelidir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve videoteyp v.b kullanmaı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Yangın yönetmeliğine yakışır bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Bir binada ne tür yangın merdiveni kullanılacağını saptama eylemek derunin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak veya yapı denetiminden sorumlu özel kasılmalardan düşünce elde etmek, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari dokumasına orantılı yangın merdiveni seçilebilir, binanın yararlanma amacına Yangın Kapısı isabetli türler tercih edilebilir.

Report this wiki page